Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2011. november 18., péntek

Kellemes hangulatú lett az otthonunk


A házikó második oldala és újra egy tető még díszítés nélkül. Mutatni fogom azt is ahogy összeállítom. Kicsit bánt, hogy egy-két hét múlva kész, mert nagyon jó vele foglalkozni. Szép lesz.



Mindig örülök, amikor a karácsonyi díszítés során olyan kerül a kezembe ami különösen kedves.Ilyenek ezek a gyöngyből készült figurák, amit tavaly kaptam Enikőtől, a lányom barátnőjétől. Mosolyt csalnak az arcomra, főleg a két kis angyalka, amiből az egyik szégyenlősen elpirult. A bájukat a tökéletlensége adja. Nehéz helyet találni a számukra, mert olyan aprók, hogy elvesznének a fenyőboában, így jobbról balra rakom az asztalomon, mert jelen kell lenniük karácsonykor!



Ma nagyon jó dolgom volt, azt mondta a férjem szívesen készítené el az ebédet. Ez remek!, akkor én lakást díszítek. Napok óta készültem rá, délelőtt 10-től délután 3-ig csak evvel foglalkoztam. Tudtam, hogy ez nagy munka, ezért is halogattam, de már hiányzott, mert így sehol nem kell villanyt gyújtani. Ezt úgy értsd, hogy ha egy pohár vízért az étkezőbe megyek. Bőven elég ez a fény, barátságos lett a lakás, mondhatnám álomszerűen szép.



Készletben kapható ez a hóember házaspár, kedvenceim és a lenti képen látható két csupa gyöngy minta. Örülök, hogy vannak, mert az idén nem tudnám megvenni. Rá is csodálkoztam, mennyivel rosszabbul élünk! Nem panaszként írtam, de ha nem lenne ez a sok év alatt összegyűjtött dísz, akkor nem tudnám ezt produkálni. Az ízzósorok is remekül kitartanak.




Egyik reggel a férjem lefotózta a napfelkeltét. Látszik a jeges tető és csak most tűnt fel a sok kábel. De így is szép!

3 megjegyzés:

Vera 2011. november 18. 19:08  

Kedves Beáta!
Látszik hogy nagy készülődésbe vagy... már most dísz kivilágításba a lakás...Nagyon szépen alakul a házikód is... kiváncsi vagyok a végeredményre,..persze már látszik hogy szép , díszes lesz...

Igen... Nálunk is ugyan ez a helyzet.. alig találok olyan részt ahol nem ennyi vezeték van...

erdoseva55 2011. november 18. 20:46  

Annyira kellemes hangulat van Nálatok!
Szépen alakul a mézeskalács házikód is!
A gyöngyös kis kézimunkák nagyon tetszenek! Édesek!
Én is így vagyok minden kis ajándékkal, emlékkel! ki kell rakni őket, mert örömmel, kedvességből kaptuk!:)

Nagymamis 2011. november 18. 22:39  

Beáta szépen alakul a kis "mézeskalács" házikó! Az otthonod pedig már a karácsonyvárós hangulatot idézi. A gyöngyös ajándékodnak is helye van közöttük, hiszen szeretettel, örömmel készítette a lányod barátnője.