Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2012. január 4., szerda

Rocky Mountain Christmas



Készen és méretben jó keretet is találtam hozzá a pincében. Világos rózsaszínre festettem, de most lakkozás után sötétebb lett, ami kicsit bánt. Egészen mézsűrűségű volt a lakk, valószínűleg hígítani kellett volna. Most mondhatnám, hogy így is jó, de nem így van. Mennyi mindenre kell figyelni! A kép viszont nagyon tetszik, mindig nagyon örülök mikor egy nagy kép kész lesz!



A puzzle, amit szilveszter napjára vettem társasnak. Azt hittem pár óráig leköt, főleg minket lányokat, de megszállottan raktuk négyen 9 órán át, míg kész nem lett. Ami tehát a riadalmat okozta a szépségszalonban az, hogy itt mindent elrontanak. A szoliban pirosra égett a napozó, botox-kezelés eltúlzottan nagy szájat produkált, sampon helyett festéket locsolnak a hajra, van akinek füstölve ég a haja, a szőrtelenítés is menekülést váltott ki, és a többi. Van, amit nem is értek, de a lényeg a jó szórakozás volt.

14 megjegyzés:

Orsi 2012. január 4. 18:19  

Beáta!

Gyönyörű lett a kész hímzésed!Igazán sok türelmed lehet.:)
Jópofa a puzzle is,biztos jó szórakozás volt kirakni:)

Boldog új esztendőt kívánok!

Unknown 2012. január 4. 18:42  

Alapvetően türelmetlen vagyok, a munkához és az élethez való hozzáállásom nagy önfegyelemmel társul. Ez, természetesen az alapja a depinek, bla-bla.
A puzzle nagyon bejött mindenkinek.

Rita 2012. január 4. 19:32  

Csodaszép lett a kép! Gratulálok!
A kirakó pedig úgy tűnik, illett a szilveszteri vidámsághoz!

Tündérke 2012. január 4. 19:44  

Csodaszép lett a kép!!!

erdoseva55 2012. január 4. 19:58  

Nagyon- nagyon tetszik a szép téli képed! Annyira jó ránézni!
Örülök, hogy jól szórakoztatok a puzzle kirakón.
Mi Andriska unokámnak vettünk karácsonyra 3D-s kirakót: Eiffel tornyot és piramis puzzlet. Ezeket mi is közösen raktuk ki vele, s nagyon jól szórakoztunk.:))

Vera 2012. január 4. 20:23  

Nagyon szép lett a kép Sok xszem van benne de megérte... már mondogatom magamnak vissza kéne térnem a megkezdett hímzéshez is...
Gondoltam Rátok a Puzzlevel kapcsolatba... Rengeteg időt el vesz.. de nagyon jó szórakozás, bár nyugodt embereknek való,
Kíváncsian várom új munkádat..

gromine 2012. január 4. 20:36  

Csodálatosan szép lett a nagy képed, és ilyen gyorsan ki is hímezted.

Névtelen,  2012. január 4. 20:46  

Már a munkahelyemen is rá-ránéztem a blogodra, hogy mikor szerepel újabb helyzetjelentés a képről - erre tessék, már keretezted is! Szó szerint mesés. :) Sajna nem lehet olyan alaposan nagyítani ezzel az új google-izével, de nem látszik sötétnek a keret, egyáltalán nem! Elképesztő, milyen pontosan beleillik a hímzésed. Annyit tudok írni: bravó! :)
Brigi

Unknown 2012. január 4. 21:52  

Brigi: a keret egy évtizetekkel előtti arany keret és én csúnyán átmázoltam, de ez van, nekem ez kellett most. Te egy tündérség vagy az új ideológiában! Minden gondolatod kincs, el ne tűnj!

Jutka 2012. január 5. 16:27  

Fotókról nézve nem lett sötét a keret, ha neked nem tetszik akkor majd egyszer újra fested. Szerintem csodás a téli tájképed így készen, nagyon ügyes vagy és kíváncsian várom a következő szép alkotásod.

Laucica 2012. január 9. 12:58  

Ez gyönyörű lett! És tökéletesen illik hozzá a keret szerintem is. (aki pedig nem tudja az új képnézegetővel jól megnézni a képeket, annak javaslom, hogy jobb gombbal kattintson a képre -> megnyitás új ablakban vagy új fülben. És akkor nem felugrik, hanem a régi módszerrel, nagyban is meg lehet nézni a képeket!:))

Dóra 2012. január 10. 7:51  

Gyönyörű lett! Ahogy nézegetem a blogokat, mostanában már szinte csak te vagy az egyik ritka madár, akinél hatalmas méretű képek is elkészülnek!
Szóval elismerésem!

Névtelen,  2012. január 11. 18:20  

Köszönöm Laucica tanácsát, nagyon jól jön a gyönyörködéshez! Nem vagyok a számítógép ördöge, tény. :)
Beáta, rájöttem, egyszerűen az a helyzet, hogy úgy lelkesedem a kézimunkákért, mint egy kisgyerek, önfeledten. Most is kiváncsian várom, mi lett a keret sorsa. Szerencsére a mintában sokféle árnyalata szerepel a rózsaszínnek, valamelyikhez biztos illik... :)) A gyönyörű fonalakat festő lányok szoktak bosszankodni, hogy "nem olyan lett, mint amilyet elterveztek" - azt annyira nehéz lehet pont eltalálni! :)
Brigi

Anik 2012. február 5. 16:25  

Ez a havas-tájas képe nagyon szép!!!! Láttam már a KM-ben is a levelesláda rovatban, nem tudom Te varrtad-e ki, vagy más, de már akkor nagyon megtetszett!!!!!