Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2012. március 10., szombat

Tüntetés


Elmentem ma a Kossuth téri tüntetésre. Olyan sok mindennel elégedetlen vagyok és elhatároztam nem maradok passzív. Örülök, hogy vannak aktív szervezők, akik az én érdekeimet próbálják képviselni, de megette a fene, ha egyedül hagyjuk Őket. Aláírtam az LMP által kezdeményezett népszavazáshoz a papírokat és a képen látható Karácsony Gergővel még beszélgettem is pár szót.



Többen beszéltek, de Kónya Péter után én eljöttem, ugyanis addigra nagyon elfáradtam. Nem mondhatnám, hogy nagyon sokan voltunk. Békés, szolid emberek álldogáltak körülöttem. Bár a színpadról elhangzó kérdésekre hangos igen, vagy nem, vagy fúj! az volt.



Próbáltam a tömegről képet készíteni, de nehéz, elvesztem köztük.


Hazafelé a Köki Terminálba mentem be vásárolni, semmi különös, csak véletlenül ráakadtam egy olyan teakeverékre, amit két éve keresek. Általában is a teakeverékek nagyon jók, de ez a süti ízesítésű csúcs! Ha kaptok próbáljátok ki!


Ráadás a mai naphoz a mozgó dinó kiállítás a bevásárló központban.

4 megjegyzés:

Vera 2012. március 11. 16:57  

Én kétszer voltam, igaz nem tüntetésen... azért hogy az legyen........ egyszer meg azért hogy ne Ő legyen...
Egyik sem jött be....
Szép hetet Neked!!!!!!!

Nagymamis 2012. március 11. 17:55  

Azt hiszem a probléma az, hogy sok az elégedetlen ember, nem hisz és nem bízik a jelenlegi rendszerben.....de amikor esély van tenni valamit, akkor valamilyen oknál fogva passzívak maradnak......talán a félelem az oka.......vagy inkább mástól várják a megoldást.....vagy egyszerűen kényelmesebb a biztonságos háttérből figyelni az eseményeket, s várni, hogy jobbra forduljon az élet. A másik pedig....az emberek belefásultak.......annyi idő eltelt a rendszerváltozás óta, s ahelyett, hogy jobb lenne.....egyre mélyebbre süllyedünk. Tudom, hogy nehéz helyzetben van az ország......hogy áldozatot kell hoznunk.......de addig amíg a nép azt látja, hogy ott fent két kézzel szórják, s mindent a kicsitől....a közszférában dolgozótól akar elvenni.....addig nem fog előrébb jutni. El kellene jutni addig, hogy mindenki egységesen, közös erővel és akarattal.....az ország szekerét akarja előrébb tolni.....nem pedig az önös érdekeket előtérbe helyezni.
Na most hagyom abba......mielőtt még teljesen belelendülnék.
Szépen halad a hímzésed.....én is szívesen töltöm az időmet a kertben.....tervezem, hogy a jövő héten a négynapos ünnep ideje alatt veteményezek is....ha az idő engedi....már nagyon hiányzik a kerti munka!
Képzeld a Köki Terminálban dolgozik a nagyfiam....a Tescoban áruház igazgató, sajnos még nem voltam fent megnézni, de tervezem.
Legyen szép hetetek!

Vera 2012. március 11. 18:45  

Igazad van Erika... milyen szépen leírtad...és olyanok döntenek akiknek semmi nem drága, a másik meg életébe nem dolgozott.. Érdemes felhúzni magunkat? Ugy sem változik semmi...

Nagymamis 2012. március 11. 19:19  

Jajj bocsánat az a "rendszerváltozás".....rendszerváltás