Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2012. november 30., péntek

Hétvégén Advent




Első és sokadik ránézésre sem látszik, hogy ez a kép mekkora munka. Nagy a kép és sok az aprólékos utómunka rajta. A blúz rézszínű fémszállal kontúrozva kb. 3-4 órát vett igénybe. Most már nyafogok, mert főállású elégedetlenkedő vagyok és mert most már olyan nagy türelmet igényel... De nem akarom félre tenni!
Csak kész lesz a jövő héten! A hímzés most már a kitartásról szól, nem annak az öröméről. Ejnye!



Advent. A koszorúhoz mohát nem kaptam, fenyőágat vettem. A férjemmel voltam vásárolni és ideges lett mikor meglátta a gyertyák árát. Azt mondta: mennyi  felesleges dolog nem lenne megvéve, ha nem lennének nők! Erre mit lehet mondani? Ez nem tartozik a racionális döntések közé valóban, de az otthon hangulatán sokat emel a látványa és ez jó.


Hja! Az a sok feszültség látszik a cicán - gúnyolódunk rajta nevetve. Résnyire kinyitotta a szemét, hiszen fotóznak. Mennyi felhajtás, mikor mozdulatlanul is lehet pihenni!- volt a tekintetében.

10 megjegyzés:

Dóra 2012. november 30. 17:49  

Rég jártam nálad. Hatalmasat haladtál ezzel a képpel. Úgy bírom, hogy ilyen kitartóan tudsz egy képet hímezni! Egyébként csodás, és megéri a macerát, panaszkodásra meg itt van a blog:-DD

Palkó 2012. november 30. 21:17  

Hát ez a kép valami fantasztikusan gyönyörű! És igenis, első ránézésre is láttam, és leesett az állam, hogy ez mekkora munka! Minden tiszteletem a Tiéd, én már régen feladtam volna, Te meg akkora munkákat hímzel kitartóan, gyönyörűen!
Nagyon szép adventi hétvégét kívánok Nektek! (az én koszorúm még darabokban heverész és várakozik, hogy "valaki" összerakja :))

Unknown 2012. november 30. 21:46  

Jaaaaj Palkó, de jó, hogy ezt írod. Sokszor ostorzom magam, hogyan lehetek ilyen türelmetlen. Benne lenni egy munkában más, mint kívülről látni. De ezek szerint mégsem és jól esik a véleményed, mert felment a szorongásból.

lujza62 2012. december 1. 5:38  

csodaszép :)))nagyon jól haladsz és hamarosan kész lesz.nálunk a kutya fekszik igy:))

Eliz 2012. december 1. 9:46  

Hidd el, én tudom mekkora munka egy J.E. keresztszemest elkészíteni. Belekezdtem a "Varázsló"-ba, csodálatos , de mindig pihentetem egy két hónapot. Csodálatos a tündérkéd!!!

Vera 2012. december 1. 17:40  

Ne légy türelmetlen... gyönyörű.... Ennyi ide-oda fordulás, kontúr.brr... én eleve a konturokat nem szeretem... De ez meseszép.Most már abba ne hagyd.!


A cica meg különben és édes... hát még így kifeküdve. Rafosak ezek a cicák.

Szép a díszed.

erdoseva55 2012. december 2. 3:57  

Drága Beáta! még én sem hímeztem ki ezt a képet, de látom előre, hogy nekem hosszabb ideig fog tartani! aki xszemezik, az tudja és látja, hogy ez óriási munka! Annyira szép lesz! Már nincs sok hátra, s tudom, hogy az utólsó öltéseket élvezettel hímzed majd! :))

amilgade 2012. december 2. 18:12  

Én nem győzök csodálkozni, hogy mennyire jól haladsz a képpel!!! Minden elismerésem. Olyan messze állok a Te tudásodhoz mint Makó Jeruzsálemhez.

gromine 2012. december 3. 20:18  

Annyira szép lesz a tündéred, olyan jó nézni így a fázisfotókat, hogy mennyit haladtál.
Nálunk a kutya szokott így kifeküdni:)

Laucica 2012. december 16. 18:07  

Ó, a tündéred! Ránéztem, és gondoltam, jájj, én beijednék ekkora mennyiségű gyöngytől és aranyszáltól. Minden elismerésem, gyönyörű lett!!