Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2012. december 13., csütörtök

Christmas House


Az ajtó. A kép majdnem teljesen fehér, érdekessége a sokféle öltés. Hímzőfonal mellett kell hozzá még 8-as és 12-es vastagságú horgolófonál. Én a Puppets márkát veszem,ugyanolyan, mint a DMC. Ennek szép gyöngyház fénye van és jól mutat ahogy kidomborodik a vásznon. Nem én találtam ki, a mintaíven szerepel ez a javaslat.
 The door. The picture is almost completely white, a variety of interesting stitches. Embroidery thread should be in addition to 8 and even 12-inch thick horgolófonál. My brand of Puppets I'm the same as the DMC. This beautiful pearl sheen and looks good as protrude on the canvas. I did not invent the sample sheet is included in the proposal.



Kinagyítva a részleteken jobban látszik milyen szép.
 Magnified detail on how beautiful it looks better.

A sors összefonódik most nálunk a hímzéssel. Az új bejárati- és a három üveges teraszajtót holnap hozzák, reggel 8-kor kezdik a régit kivágni és az újakat betenni. A valóságban és a hímzővásznon egyaránt ajtó készül. Lehet, hogy nem is véletlenül. Izgatottak vagyunk.
20 éve élünk az általunk épített házban. Sokszor, a mostani vásárlásunk során is hallottuk, hogy ez bizony olyan, hogy egy életre kitart. Ugyan, ugyan! Semmi nem olyan. Folyamatos karbantartást és felújítást tesz szükségessé főleg a téli fűtésen való spórolás igénye. Mert az most már őrült magas összeg!

 We now intertwined with the fate of the embroidery. The new entrance and patio doors in the three bottles bring morrow, at 8 am starting to cut out the old one and put the new ones. In reality, the embroidery and screen doors are made ​​of. It may not be accidental. We're excited.
20 years ago we built our house. Many times, the recent purchases as well as we have heard that this certainly is a life endures. There, there! It's not like that. Ongoing maintenance and renovation requires mainly the winter heating needs of saving money. Because of the high amount of crazy now!


Ami viszont kellemes meglepetésként ért, hogy az éves villanyóra leolvasás során megint mínusz 55 ezer Ft-os számlánk érkezett decemberben. Ez azt jelenti, hogy most két és fél hónapig nem fizetünk villanyszámlát, vagy havi lebontásban megint csökkentjük az összeget 3-4 ezer Ft-tal. A napkollektor a sok sok napsütéses órák miatt megint sokat spórolt nekünk. Tavaly annyit, hogy a havi számlánk 5 ezer Ft-tal csökkent, erre jött még idén ez az 55 ezer Ft mínusz. Remek!

Egy kis hangulat:
 A little mood:



11 megjegyzés:

mariah 2012. december 13. 18:33  

Megint egy gyönyörűség készül nálad !
Szép hétvégét !

amilgade 2012. december 13. 19:23  

Ez is biztos nagyon szép lesz! Ha lenne családi házam én is feltetetném a kollektorokat.

Rita 2012. december 13. 20:07  

Csupa különleges hímzést lát nálad az ember! Olyan jó!

Tetszik, ahogy a hímzés és az élet összefonódik nálatok! Nincsenek véletlenek!

Unknown 2012. december 13. 20:15  

Lehet, hogy így van. Mindenesetre érdekes. Ajtó a vásznon, ajtó a valóságban...

erdoseva55 2012. december 13. 21:32  

Mi is nemrég cseréltünk ajtókat. Jó sok kiadás, mert nekünk is 2 lent és 1 fönt az emeleten. Sajnos mi sok villanyszámlát fizetünk, de a takarékos égők azért segítenek.
Nagyon szép , téli fehérség látszik a képen, a házikón. nagyon érdekesek az öltések, nagyon kell figyelni rájuk? A x szemes könnyebb?
Szép hétvégét kívánok!

Unknown 2012. december 13. 21:38  

Érdekes, mert az x-szem rutinból megy, csak számolni kell. De ez sem nagyobb munka, ha a harmadik, begyakorlott öltés után dolgozom. Ez viszont szemkíméletlen. Nagyon pontosan számolni kell.

Yuko 2012. december 14. 6:05  

Hi Beata,

Thank you so much for your lovely comment on my blog!
DO you love SAKURA??
I have many of SAKURA photos on my blog, though have you seen them before??

Your cat is also so sweet!!

Yuko

Eliz 2012. december 14. 11:03  

Már megint egy csodálltos munka. Ez is francia??? Próbáltalak elérni e-mailben de nem felelsz. Az enyém amit kértél:elizkezimunka@gmail.com

Vera 2012. december 15. 8:48  

Szépen alakul....Mindig különleges kézimunkát készítesz....csak gratulálni tudok....
Olvastam több blognál is hogy most van ablak , ajtó csere....nem irigylek senkit... Nem szeretnék ünneprontó lenni , de .... én ugy gondolom egyszer volt egy nagy kiadás.....mikor térül az meg????????20-30 év.... jó aki fiatal annak visszajön, megtérül....és ha nem???? Szóval erről lehet beszélni körbe lehet járni.... persze szép meg jó....Mindenki maga dönti el ....

Laucica 2012. december 16. 18:12  

Ó-óóóóóó, megint valami gyönyörűség készül itt!

gromine 2012. december 16. 20:13  

Megint egy szépséget kezdtél el !