Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2013. október 11., péntek

Ez meg mi?...




...kérdezhetnétek. Kínlódás a javából. Bár imádom a vicces halloweenes mintákat, ezért is kezdtem bele "grincses bosziba", de nem tudom meddig jutok vele, mert nem szeretem készíteni. Ez eddig egy kígyók tartotta asztal.
Nem is akartam még mutatni. Azért írok, hogy kicsit feldobjam az amúgy hetek óta nagyon gyér bejegyzéseket. Érezhetően mindenkinek más dolga van.
Az éjszakai képet sötétkék vászonra kellene hímezni, de belém bújt a kisördög és akartam adni egy kis lilát az éjkékhez. De nagyon bátran csak a liláig jutottam. Hja! Mert festettem a vásznat. Még soha nem hímeztem lila háttérre. Kontúrozni kéne a mintaív szerint, de kibontottam, hogy lágyítsam a mintát, ami nagyon primitív és elment tőle a kedvem... Van ez így.



5 megjegyzés:

Jutka 2013. október 12. 7:28  

Kár volt megírnod a megoldást:(
Először egy teltebb idomú női fűzőre tippeltem, amint görgettem lefelé egy antik levesestálra:)))
Ennyi ötletem volt mert végig olvastam a bejegyzést.
Jó kedvű hímzést hozzá!

Fáni 2013. október 12. 7:38  

Lehet, hogy mégis jó dolog lesz belőle, ne add fel. Köszönöm a dicséretet, fadobozra kerülne a hímzésem, de egyenlőre nem kapok megfelelő méretűt, így várakozó állásponton vagyok.

Palkó 2013. október 12. 13:20  

Jól írtad, van ez így... :)

Vera 2013. október 12. 17:58  

Feladhattad volna a kérdést, hogy mit gondolunk mi lesz...Én valami korsóra gondolok még így is, hogy kigyót írtál...Nagyon korán írod hogy feladod... most még nem kéne...
Vagy mutasd meg mit varrsz...Persze mindig olyan szépeket hímzel, majd ezt is megoldod! Szép hétvégét!

Névtelen,  2013. október 12. 20:05  

Szerencsére a hímzés a hobbid, nem valami kötelezettség, és szíved szerint változtathatsz, válogathatsz, mi okoz örömet. :):) Szeretem a fázisfotókat és az alkotói töprengéseket, tanulságos és érdekes, mit tapasztalsz, milyen érzés dolgozni a mintával, az anyaggal.
Köszönöm az előző bejegyzésben a válaszodat, mázli, hogy ilyen szakértő "tanárod" van! :)
Brigi