Reindeer Stables
Még egy kép a karácsonyi faluról. Egy istálló és egyenlőre egy rénszarvas, lesz még mellé hímezve kettő.
Szép az aranycsengettyű az épület falán.
Már megint muffin és azért fotóztam, mert először készült olyan aminek krém van a tetején. Enélkül is nagyon finom, tejjel, teával, de folyadék szükséges mellé, hogy igazán jól csússzon. Kísérlet volt amerikai receptre, ahol mascarpone krémsajt és vaj van ízlés szerint porcukorral habosra keverve. Nem margarin, hanem igazi vaj. Tényleg nagyon finom. Lassan elhasználódik a Ferrari kocsihoz pirosra színezett fondan. A muffinok tetejére pillangó lett vágva, de kipróbáltuk a formanyomó mintát:
Ez a fondan, amit egyszerűen nyújtófával hengergettünk a tetején.
Ez meg ismét egy kísérlet mit lehet a csokiból díszítésnek kihozni. Először fehér csoki lett a formába öntve, lehúzta a felesleget a tetejéről és étcsokit öntött rá. Szeretne a lányom versenyekre benevezni. De nem találta jónak, mert sok benne a hiba. Megdöbbent ez a tény, hogy valóban nem kérünk a cukrászda pultjából hibás terméket... Így van. Minden szakmához nagy nagy gyakorlat kell! Nekem itthonra jó, sőt! Eszembe nem jutna ilyennel vacakolni. Nekem ez olyan szép!!!
6 megjegyzés:
Egész sokat haladtál! Igazán hangulatos már most ez a képecske.
A muffin is klasszul néz ki, szívesen megkóstolnám. :)
Na és a többi édesség... tudod, gyakorlat teszi a mestert! :)))
Nagyon bájos ez a karácsonyi falu, minden képecske olyan gazdag és olyan egyedi! Nagyon tetszik!
A cukrásztermékeitek pedig fantasztikusak! Ha a lányod ennyit gyakorol, tuti eredményes lesz! :)
Gyakorlat:persze, gyakorolni kell, de sok év kell ehhez a szakmához is, mint a hímzéshez és mindenhez.
Újabb bájos házikó!
Csipkés fondant? Tetszik:)
Megérkezett a drága Judit:)))))
Tündéri lett a sorozat eme tagja is:))) Valószínűleg én csak jövőre jutok hozzá, de sebaj. Szép lesz akkor is. További jó alkotómunkát!
Aranyos az újabb házikó...Micsoda kis díszek vannak hozzá.
Ezek a sütik is guszták...
Megjegyzés küldése