Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2014. május 4., vasárnap

Székhuzat



Régóta nagyon tetszik nekem a sokféle maradék vásznak felhasználásából készült takaró, szatyor és minden. Kicsit féltem elkészíteni, mert pontosnak kell lenni a szabásnál, varrásnál. De nem is olyan nehéz összeilleszteni, mint gondoltam. Na persze, így utólag minden könnyűnek tűnik. Bélésanyag van a két anyag között, amitől puha is. Ez a pertli egy csodadolog! Avval szegtem. Már nem ilyen szép, gyűröm magam alatt, de sebaj. A rögzítés a tetején jó dolog, mert nem csúszik le.


Van egy vastag szivacsom ami most huzatot kapott. A szék műbőr alatti ülőrésze már rég laposra kopott, ezt hivatott pótolni. Nyáron csak azt tűröm meg, mert minden ami melegít száműzve van. Örülök ennek a vidám hangulatú együttesnek, hiszen a nyárra készülök. No meg praktikus is.


Van egy nyuszim, aki répát csent és egy újabb ház.

A bal oldalon levő felvett blogokból ki akartam törölni azt a kettőt ami egy éve nem írt új bejegyzést. Puff, erre kitörlődött mind. "Kicsit" zabos lettem. Most próbálom visszakeresni az általam követett blogokat.
A francba! Nem is jelenik meg a bejegyzésem senkinél! Még egy gond. De evvel most várok.

12 megjegyzés:

Palkó 2014. május 4. 18:17  

A székhuzat nagyon jó lett! Annyira vidám hangulata van, nagyon tetszik! :)
A nyuszis képrészlet is aranyos!
Remélem, a blogdolog is rendeződik... nálam ebben a pillanatban jelent meg a bejegyzésed, pedig látom, nem most írtad...

Unknown 2014. május 4. 18:30  

Oh, bosszankodom ha belenyúlok a szerkesztésbe. Kedves Tőled, hogy a tetszésedet fejezted ki, remélem nem csak udvariasságból. Nem is tudom..., Olivér fiam azt kérdezte: miért kell mindennek ugyanolyannak lennie? Tényleg ez lenne a helyzet?

Palkó 2014. május 4. 18:47  

Mire gondolsz, hogy minden ugyanolyan? - egyébként meg ebben ne hallgass a férfiakra! :)))
Nem, nem udvariasságból írtam. Szerintem szuper lett a széked így :)
A kép pedig tényleg nagyon szép, minden apró részletében!

Unknown 2014. május 4. 18:53  

Nem én gondoltam, hogy minden ugyanolyan. De tény, hogy nem lehet új vásznam, ha az a cél, hogy a maradékot használjam fel. Nem is tudom, nyílván van egy fix ízlésem és abból nem tudok kilépni. De nekem így jó.

Vera 2014. május 4. 19:06  

Nálam is most jelent meg... hamarosan hét óra... De ez bármennyire idegesítő is nem tudunk semmit tenni.. Nekem volt hogy egy nap eltelt mire másoknál megjelent a bejegyzésem...Nekünk is sikerült már az összes blogot kitörölni amit követem...én nem zabos voltam...
A takaród meg nagyon jó... és a himzésed is... Egyébként a kis kuckód tényleg olyan kuckós, hangulatos, és nem csoda hogy ott jól érzed magad.

Unknown 2014. május 4. 19:21  

Nem zabos? Hát ez tényleg enyhe kifejezés. De most már megnyugodtam helyrehozható a probléma. Valóban, imádom a kuckómat!

Fáni 2014. május 4. 23:49  

Szerintem is szép lett a takaród. A lényeg pedig az, hogy Neked tetszik. A képed is szépen alakul. Hogy kell visszaállítani? Már én is jártam így, de nem tudtam mit kell tenni.

Fáni 2014. május 4. 23:50  

Bocs, nem takaró, székhuzat :))))

Rita 2014. május 5. 12:45  

Székhuzat: ugye, hogy nem is ördöngösség a foltvarrás?:) Nemsokára jönnek a hatalmas takarók, ahogy téged ismerlek:D.

Cuki ez a kép. Hogy olyat varrsz, ami neked tetszik? Neked biztos nem egyhangú, akkor nem csinálnád. Ez egy "önző" hobbi, de melyik nem az?

Névtelen,  2014. május 5. 16:08  

hi!,I love your writing very a lot! proportion we keep up
a correspondence more about your article on AOL?
I require a specialist on this house to unravel my problem.
May be that is you! Taking a look forward to look you.

Feel free to surf to my website :: How to bypass a survey

Edit 2014. május 5. 17:27  

A pasik sokszor nem tudják, mit beszélnek. :D Nekik minden egyforma... Ez tipikusan a "miért kell a 100. ruha, amikor tele a szekrényed" eset.
Nagyon tetszik a székhuzatod, az a jó benne, hogy mosható, nem úgy, mint a kanapé, meg a fotelok. És a képed is nagyon szépen alakul. Ez a részlet különösen szívem csücske, mert van rajta napraforgó is.
Egyébként meg villámtűd van, olyan gyorsan haladsz. :) Hogy csinálod?
Jó bökögetést kívánok!!!

Névtelen,  2014. május 7. 0:13  

Micsoda remek hobbikuckód van! Nagyon kitaláltad! Hát igen, ez a székhuzat illik oda... :) Csodálom a tempódat.
Brigi