Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2018. szeptember 12., szerda

Őszi mintás ruhácska






Mióta megkaptam a babát bátorságot nyertem a ruhák eladásához is. Ma először hírdettem meg a Jófogáson és most kíváncsian várakozom.
Állandóan ezen agyalok. Olyan, mint amikor elkezdtem keresztszemezni. Akkor is csak bámultam este a tv-t, mint egy zombi, nem is hallottam, csak az agyam kattogott: honnan szerezzem be a gyöngyöt vagy hova menjek apró kanálért? Képes voltam másfél órát utazni a Rayhersbe és más áruházakba. Most még másoktól lopom az ötletet internet nézegetése közben, de lassan kialakul a saját ízlésem. Nagyon lassan. Még sokat bénázok. Itt pl. a csini kalap állandóan leesett a baba fejéről, gyöngyből készítettem pántot és a szoknya is... nem is mondom. Ez nem az a kategória mikor van egy fix szabásminta, vagy kivarrási útmutató. Újra kihívás és ez lelkesít. A keresztszemest untam, pedig mikor nézem annyira örülök, hogy azok a falon vannak. Szerintem a legprecízebb munkák, ámulatosak! De a kreatívitásom itt jobban kiélhetem.

9 megjegyzés:

Holdgyöngy 2018. szeptember 12. 20:53  

Azért nekem a keresztszemes is feladat lenne. Ebben igazad van, érezni a kihívást, ahogy körbejárod, rátalálsz, izgalmas. S jó ízléssel rakod össze az öltözékeket. Csinos lett. Hogy hirdeted: ekkora babára ruha eladó? Ha egy üzlet egyszer beindul...

Edit 2018. szeptember 12. 21:30  

Nem baj, ha az ember időnként másfelé fordul. Az a lényeg, hogy abban leld örömödet, amit csinálsz. Mindegy, hogy babaruha-készítés, vagy keresztszemes, vagy akármi más. Akinek van fantáziája, annak határ a csillagos ég, ahogy mondani szokták. Neked van, ez látszik minden alkotásodon. :)
Szép őszi rucit kapott a babád. :)

Tüzes Beáta 2018. szeptember 12. 21:44  

Edit: Köszi!
Holdgyöngy: igen, úgy hírdetem, hogy 45 cm-es babára eladó....Ész megáll már van egy visszajelzés: a baba nem eladó?- kérdéssel.

JuciKa 2018. szeptember 13. 9:16  

Gyermekkort visszaidéző hobbi, amit akkor nem tudtál megvalósítani most, biztos kézzel fantáziával megcsinálod, gratulálok szép ruhák.

Vera 2018. szeptember 13. 11:20  

Nekem is a babázás jut eszembe gyerekkorból...talán akkor nem adatott meg, hogy kiéld az igazi babázást,amit most megtehetsz, mert sokkal lelkesítőbb, még az anyagot is beszerezni felnőtt fejjel...

Tüzes Beáta 2018. szeptember 13. 14:37  

JuciKa, Vera: erre nem gondoltam. Azt hiszem babáztam eleget.Apu készített egy szuper babakocsit, nagymamám ruhákat varrogatott a babának. Az anyagok beszerzését tényleg imádom!

Rita 2018. szeptember 13. 22:08  

Sok sikert a babaruhapiacon!

Cuki lett.

Andulka 2018. szeptember 16. 9:13  

Jó kis összeállítás lett! Remélem hamar sikerül rá vevőt találnod, bár én lehet sajnálnál eladni.

Csipkeherceg 2018. szeptember 19. 6:42  

Nekem sok szabásmintámvan de csak azok varrási leirás nélküligy mindíg egy kihívás az összeállítás .Sok agyalást gondolkozást igényel .. A ruha eladáshoz sok sikert! Az ebayen nem probálod meg? .Nagyon hagulatoslett ez a szett . Hány csm magas a baba?