Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2019. február 21., csütörtök

Angol baba...


...Ír,St. Patrick napi öltözetben. Hiányzik a kalap, de utána kész lesz. Időm sem volt a héten, beteg is vagyok. Az orrfolyás hagyján, de a vége, a köhögés úgy megerőltet hogy fájnak a bordáim. Ráadásul így kellett intézkedni. A lakást sikerült eladni és az ügyvédhez köhögéscsillapítóval és begyógyszerezve mentem, zombi fejjel, de sikerült észnél lenni. Később minden szolgáltatót felkeresni, nullára redukálni az összes számlát, nem is voltam itthon. Örülni sem tudok a beteljesült projektnek, mert csak az érdekel mikor lesz jobb az állapotom. Ha egészség nincs, mindent megevett a fene.


De nem a baba haját. Kétszer ennyi hullámos hajat kellett volna készítenem, de a fonalam elfogyott és a türelmem is, így ennyi fürtöcske lett. Nekem így is tetszik és  ettől is hátrabillen a fejecskéje, olyan súlyos. Ez egy egész motring.


A fiam mániája lett, hogy kenyeret süt. Aprított olíva bogyókkal és fokhagymával ízesítette a bucit. Imádom a héját ropogtatni.

8 megjegyzés:

Holdgyöngy 2019. február 21. 22:07  

Micsoda haj, megakadt a szemem rajta rögtön. Ilyenkor mindig csodálkozom, ügyességeken, leleményességeken. Jobbulást kívánok neked.

Vera 2019. február 21. 22:42  

Jobbulást!
hamar kész lett ez a baba is !

Rita 2019. február 22. 16:04  

Igen, nagyon ki tudja ütni az embert egy-egy ilyen betegség, jobbulást!

A baba hátracsukló fejére egy eső-után-köpönyeg-ötlet: műanyag kiskanál a törzs és a fej között a nyakban, az elbírja a hajzuhatagot.

Pudding et Biscotte 2019. február 23. 20:01  

Your post reminded me that Saint Patrick is coming soon and I have not yet embroidered the shamrock I wanted to :(
Your little crochet doll is very pretty and I love the ginger curls of her hair.
I hope you will feel better very soon, Beáta! Best wishes!

Tüzes Beáta 2019. február 24. 17:04  

Rita: köszi az ötletet!
Mindenkit üdvözlök!