Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2019. április 23., kedd

Tappancs


Külföldre költözés miatt hozzánk került a lányomék kutyája. Volt már nálunk átmenetileg, de akkor nem érezte itt jól magát, most meg úgy viselkedik mintha mindig velünk élt volna. Ez megkönnyíti az én hozzáállásomat is és egyre jobban megszeretem. Önkéntelenül is hasonlítom a két kis testű kutyához. Két kis pattogós, aktív, önfejű teremtmények, evvel szemben Tappancs lomha, igen jámbor, kellemes természetű. Pár napja vált világossá, hogy ez a kutyi is szereti az ember társaságát és beengedtem.


Semmi gondot nem okoz, szívesen hallgatom a nyújtózkodása közben kiadott vicces hangokat Én hímzek, ő szellent büdiket. Kis kényelmetlenséget okoz hogy nem tudom átlépni. Erősen kiszámított és célzott lépéseket kell tenni  hogy a szobából kijussak úgy, hogy ne ébresszem fel.

4 megjegyzés:

Holdgyöngy 2019. április 23. 20:10  

Nem is kereste a gazdáit? Vagy tudja,érzi itt lett otthona? Érdekesek ezek az állatok. Meg az ember, ahogy körülveszi magát velük. Asszonyka szőre nagyon hullik, sok a takarítás mégis szeretem, ha az ölembe kucorodik. Pedig ő honfoglaló volt, most meg úrnő lett belőle.

Tüzes Beáta 2019. április 23. 20:32  

A gazdáit azért nem kereste mert sokszor volt náluk a férjem és családtagként kezeli. Engem kell megszoknia. Áthozták a játékait, kutyaólat hogy a megszokott szag itt legyen, no meg 11 éves, már nem olyan aktív. Nagyon kedves állat.

Pudding et Biscotte 2019. április 24. 14:21  

Your daughter's dog is a beautiful pet and looks quiet and nice! Dogs love stretching on the passage and force us to practice gym when we want to move in the room :))

Vera 2019. április 24. 18:02  

Nekünk már nem furcsa, hogy át kell lépni, nem árt vigyázni, mert legalábis Alex sokszor emeli fel a fejét, mikor átlépjük...Már nem olyan aktiv, egy öregebb kutya.. Jó helye van nálatok, hisz volt már ott és ismer is benneteket!