Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2020. március 27., péntek

Ma fotózás volt



Két baba van teljesen készen.



Ez volt az első olyan szett ami eltér a nagy szoknyás, elegáns modellektől és nagyon szerettem vele foglalkozni. Ez egy alvó baba és ilyen fotóra is szükség volt.  Köszönöm az iskolai egyenruhára írt kedves bejegyzéseket, én is sokat gondolkodtam rajta, hogy a szemüveg maradjon, vagy nem. Végül hosszas keresés után találtam egy megfelelő méretet és megrendeltem. Kicserélem. Azt a ruhát is öröm volt megalkotni, de megint visszatértem az elegancia világához. A megrendelt japán újság egyik modellje a színe miatt magával ragadott, no meg a lányom kiemelt figyelme a modell iránt és utána néztem hol tudnám megrendelni a hozzá illő bársonyt?http://dubaicity.unas.hu/shop_artspec.php?artspec=2



Gyönyörű a színe. Én az utolsó pillanatban rendeltem meg. Felhívtak a boltból, hogy még összeállítják a megrendelt csomagokat, utána nem lesz bent senki nem tudom meddig.
Közben itthon levő ezüst hatású sharmokból, bizsukból  tegnap elkészítettem a haj és ruha díszeit. Jó időt töltöttem el velük, én nem vagyok járatos az ékszerek készítésében.


Tegnap sálat tekertem a szám elé, míg a gyógyszertárba mentem. Nagyon kényelmetlen volt. A meglevő maszkot már használat után kidobtam pár napja. Kapni nem lehet, így ma reggel felkerestem Vera blogját, Ő mutatott róla videót. A célom az volt, hogy használat után szappannal kimosható textilből készítsem. Valamit biztos segít, de nekem legalábbis biztonságot ad. Betartva a távolságot két ember között. A tapasztalatom az, hogy az emberek be is tartják. Önkéntes karanténban vagyunk már napok óta. Tetszik az emberek nagy önfegyelme.

6 megjegyzés:

Vera 2020. március 27. 19:14  

Ezek moshatók, amiket készítek, használat után, forró vízbe, domestosba áztatom(vagy más fertőtlenítő) öblítés, száradás után forró vasalóval átmegyek rajta...
Ernőnek is biztonságot ad...Kalap gumi lenne jó hozzá, vagy az a lazább gumi, ami a melegítő nadrágoz nem jó, de a maszkoz jó lenne ha lenne...,DE semilyen nincs, csak a vastag kemény gumi, ami a maszkhoz nem igazán jó...
Kigondolta, hogy egyszer még a kalapgumi is hiánycikk lesz mint az élesztő.
Jó ha le tudod kötni magad!legalább kikapcsolsz!

Tüzes Beáta 2020. március 27. 19:23  

Kalapgumim nekem sem volt itthon, egy enyhén rugalmas zsinórt használtam.
Szárított élesztőt én sem kaptam, de friss az van az áruházakban. Nem vagyok híve a felhalmozásnak, nagyjából olyan érzésem van, mint karácsony előtt. Egy hétre tudok előre gondolkodni kaja ügyben, de többször kell mennem, mert a gyógyszertárban derült ki, hogy egy gyógyszer nem volt kiváltható az e-recepten. Haza jöttem, telefonáltam a dokinak, felírta, újra vissza kiváltani. Szóval 2-3 naponta valamiért menni kell. De jó is ez így, nem halmozok. Ezért kellett a maszk.

Holdgyöngy 2020. március 28. 18:35  

Mi sem halmozunk.Van egy hajrogatós modell is, majd felteszem a blogra.Varrni sem kell. Mondjuk kalapgumival gondolom könnyebben viselhető, de érjük be a lehetőségekkel. Babákkal hoztad a szokásos formádat. Árulod őket?

Holdgyöngy 2020. március 28. 19:37  

https://www.facebook.com/emerita.cabrera.37/videos/2516961938542281/

JuciKa 2020. március 29. 9:51  

Nagyon jól elbabázol, jók ezek a kis ruhácskák. Vigyázzatok magatokra!

Rita 2020. március 30. 8:36  

Nagyon jól sikerültek az újabb babaruhák!