Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2021. április 25., vasárnap

Nyári hálóruha



 

Egy régi Burdában találtam ezt a pizsi felsőt és kedvesnek találtam. De a fő célom az volt, hogy a maradék anyagokat elhasználjam. A rózsaszín flokonból maradt egy keskeny, de hosszú darab. Ez a szabásminta több keskeny kiszabott részből áll, így ideálisnak tűnt. Amíg az alsó részéhez nem értem. Lázasan kutattam még a darab anyagok között és találtam ugyanilyet, szintén maradék darabot, így sikerült elkészítenem. Az oldalán látszik, hogy toldva van, de annyi baj legyen, aludni jó! A kisebb darabok is eszik az anyagot, pláne a csipkét.


Tegnap este megnéztem a Woody and Farrow című film négy részét. Meglepődtem. Woody Allant kedveltem a humora miatt, de nem tudtam, hogy pedofil. Most utálom, de elsősorban a viselkedése miatt.  Le a kalappal Mia Farrow, a felesége előtt, 9 gyereket nevelt fel a látottak alapján igen jó anyaként. Woody úgy állítja be a történteket, hogy bosszúból találta ki Mia, mert elhagyta Őt. A legdrámaibb, hogy  az utolsó részben elhangzik Amerikában a nők által jelentett családon belüli gyermekek ellen irányuló erőszak miatt tőlük veszik el a gyereket és az apának ítélik, mert a férfi a feleségét bosszúállónak, elmebetegnek nyílvánítja az esetek 80%-ában. Ah! 

6 megjegyzés:

Palkó 2021. április 25. 19:52  

Csini lett a hálóruha!
Amit még írtál, az borzasztó! Ilyenkor mindig elgondolkozom, hová tűnnek a normális emberek, a normális törvények...?

Tüzes Beáta 2021. április 25. 22:07  

Még sok kitartó év kell, ezt nem lehet lesöpörni. Remélem.

JuciKa 2021. április 26. 9:40  

Csinos hálóruci.
Fura világban élünk.

Rita 2021. április 26. 17:03  

Fantasztikusan csinos darab!

Woddy Allan filmjeit én is nagyon szeretem. Ezen az sem változtat, hogy egy alávaló gazember. A filmek saját magukban hordoznak értéket, élményt számomra. Sok művész (festő, költő) nem él(t) példaszerűen, mégis csodálom az alkotásaikat.

Fáni 2021. április 30. 7:22  

Jó kis könnyű hálóruha :)
Wooddy Allan eddig sem volt a szívem csücske

Tüzes Beáta 2021. április 30. 17:03  

Rita: no, igen. A kettőt szét kellene választani, de nekem most nem megy.