Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2021. június 7., hétfő

Rose Celebration


 

Egy új Nora Corbett képbe kezdtem. Úgy tűnik nem tetszik mostanában semmi ennyire. A hímzés megtanulása idején éreztem magam ilyen lelkesnek. Most már biztosan tudom, hogy az ízlés változik. Nem is csoda, hiszen a család szoros köteléke a kedves, gyermeki munkákat, a hétköznapokban átélt élményeket részesíti előnyben. A felnőtt gyerekek mellett most inkább nő vagyok és majd az unokák születése megint más irányba tol. Gondolom.


Csöppet szét vagyok csúszva mostanában. Eltűnt a jövőképem, semmit nem tervezek, csak várok: mi lesz a férjemmel? Uuuuutálom állapot! Csak vagyok. De ezért senkit nem hibáztatok. Elfelejtek neveket, fontos időpontokat: pl. elnéztem a második oltásom időpontját. Sokkolt mikor rájöttem. Le vagyok blokkolva.

5 megjegyzés:

Rita 2021. június 8. 9:07  

Nagyon szép ez a kép, el elehet merülni a részletekben.

Szorítok, hogy rendeződjenek a bizonytalan, szorongást előidéző dolgok az életetekben. Akkor majd lesz energiád arra is, hogy megjegyezd a hétköznap apró részleteit.

Holdgyöngy 2021. június 8. 18:29  

Ezekről én is írhattam volna, nem vagy egyedül. Tudom, nem vigasztal. Szebb időket kívánok neked.

Fáni 2021. június 10. 14:12  

Kívánom, mielőbb rendeződjenek a dolgaitok, férjednek javulást kívánok.
Megint szép varrni valót választottál.

agnesordog 2021. június 12. 23:37  

Kívánom, hogy mielőbb rendeződjenek körülötted jelen lévő bizonytalanságok, és akkor minden a helyére kerül ismét . Addig is kitartást , jó egészséget , férjednek gyógyulást kívánok !