Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2021. július 14., szerda

Madeira és géz ruha


Változtattam a felső részen, hogy kifelé álljanak a fodrok, ferdepánttal takartam el a lockolt részt, hogy ne látszódjon. Lehet, hogy szükség lesz karcsúsításra, mert igy zsákszerű lett..., vagy öv. Hordás közben derül ki min kell változtatnom.






A szoknya része a fodorig dupla anyagból van, hogy ne legyen áttetsző. Az anyagot jól meg lehetett húzni a lock alatt és kellemesen hullámos lett az alján a fodor.




Gondoltam rá, hogy valami színt is lehetne belevinni, de ezt még nem döntöttem el.




Attilától, a vejemtől kaptam textilbőrt. A munkahelyén ez kidobásra került volna és elhozta. Táskát készítettem belőle. A képen látható csatot Kínából rendeltem, mert itt nem találtam az általam látogatott boltokban. Heteket vártam rá, de megérkezett és lett egy szuper tatyim.



Fehér és gyöngyház színű bőrt kaptam, utóbbiból egy keskeny, de hosszú csíkot, abból lett az oldala. Patenttal fogattam fel a táska fülét, mert a varrógép már nem tudta vinni a többrétű bőrt, de nem is baj, mert így nagyon tetszik.





 

A hímzés részletei külön is nagyon szépek.

3 megjegyzés:

Fáni 2021. július 15. 8:17  

A ruhád nagyon szép lett.
Én egyre inkább arra hajlok, hogy minél lengébb, bővebb legyen a ruha, mert ebben a forróságban a saját bőrömet is alig tudom elviselni. Majd meglátod, hogy érzed benne a legjobban magad, mert ez a lényeg.
A táska is szuper, a hímzésed szemet gyönyörködtető, szépen alakul.

Rita 2021. július 15. 10:28  

Nagyon jó ez a ruha! A táskádon is csak ámulok-bámulok.

Tüzes Beáta 2021. július 18. 15:36  

Fáni: tényleg a lenge ruha a praktikusabb. Így marad.