Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2021. szeptember 17., péntek

Kozmetikumok Dél-Koreából


Megint. Már második alkalommal rendelünk hárman, mert  az összeg után így már nem kell szállítási költséget fizetni. Vámot sem fizettem, jé! Szeretem a termékeiket, mert az itthoni árak feléért és nagyobb kiszerelésben kaphatóak + mindig sok ajándékot is küldenek. A hátul látható 3 színű hidratáló is az. Mármint ajándék. Nem fukarkodnak.




Én csiganyálas, arany lapocskákkal teli öregedésgátlót, hidratálót és két zöld teás krémet vettem. Megdöbbentő, hogy egy héten belül meg is érkezett. Oda vagyok a jó kozmetikumokért!






Tegnap megérkezett a vászon a következő munkámhoz, festenem kell. The Stargazer  című munka alapjául mégis a sötétkéket választottam. A csillagok késő este látszanak, ezért. De valahogy lilát is csempészek bele.




 

A nagy képemmel kész vagyok, erről képeket később mutatok. Míg várok a Mill Hill gyöngyökre mégis elkészítem a Victoria Sampler fenyőjét harmadszor. Nem könnyű a sok visszaöltést követni. Gombostűt szúrok abba az ágba ahol éppen tartok. Találtam itthon selyemszalagot, a mintán látható rózsát csak evvel lehet elkészíteni. Két képpel feljebb lefotóztam és közzé tettem a mintát, hátha valaki el akarja készíteni. A szalagrózsát a fenyő díszítése alatt a második sorban mutatja a mintaív.

1 megjegyzés:

Rita 2021. szeptember 18. 19:19  

Rohamléptekkel közeledik a karácsony! De téged nem ér váratlanul.