Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2021. október 9., szombat

Újra táska



Divatlapban láttam a textilbőr és műszörme kettősét táskának és nagyon megtetszett. Ez a bőr puha, így erre is vasaltam vetexet + szintén a képről vett ötlet alapján az oldalsó és alsó részét varrás után kívülről körbe tűztem. Csinosabb is így. Azért került bele kabátbélés is, no meg a bélés amin már zseb is van és ezt a három, elején 5 réteget varázsoltam össze a legutolsó varrásként. A legbelső rétegen rést hagyva, azon kifordítottam és rossz lett. Olyan nehéz nekem "negatívba" gondolkodni, hogy kifordítva hogyan lesz jó, így bontottam és látva a problémát újra gombostűztem és végre jó lett. Szépen meg is áll a lábán, de eltekeredett a belső bélés ami már úgy marad. Mindig hibázok valamit pedig nagyon figyelek. Mellesleg a textilbőrt nem nagyon lehet gombostűzni mert a lyuk ott marad. Én nem tudtam másképpen megoldani, nem látok semmilyen lyukat, mikrónyi. Ez az első őszi-téli táskám ami a vállamon lóg! Az előzőleg varrt táskát bontottam szét mert össze-vissza csuklott, azt még nem merevítettem ki és lett egy kisebb, de csinosabb.





Lámpabúrát cseréltem. Zavart a fehér keretes kép előtt a tavaszi virágos színes. Azt eltettem, lett helyette egy romantikus világos. Így jobb.

5 megjegyzés:

Rita 2021. október 9. 17:58  

Aztaa, de jó lett a táska! Nekem is van fehér műbőr itthon, de még nem mertem varrni belőle semmit.
Ja, a lámpabúra ahhoz képest már rutinmunka!:)

Tüzes Beáta 2021. október 9. 21:41  

Igen, ötlet is kell, bátorság is és szabad idő.

Névtelen,  2021. október 13. 7:50  

Nagyon Hókirálynős-Viktóriánus lett most minden. Fehér szőrmés táska, téli kép fehér keretben, és az a lámpabúra is. Mind szép és elegáns.

Lia

Fáni 2021. október 13. 10:11  

Nagyon szuper mind a kettő, a táska különösen :)

Holdgyöngy 2021. október 13. 18:13  

Nagyon szeretem, ahogy mindig valamit alkotsz.Csodállak érte.