Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2021. november 25., csütörtök

Gyönyörű dekoráció...


...Az OBI-ban a karácsonyi díszek előtt. A fiam vásárolt festéket, meg ezt azt én addig nézegettem a díszeket. Nagyon szépek, nem vettem semmit, nem is akartam. Sok mindenem van.




 

A piros palást az alól arany színű ruhát kezdtem el. Parádés.



Sarkantyú, azaz a sarkon levő meszesedéssel már kezeltek és jobb lett, de nem tünetmentes. Időpontkérés, 6 hét várakozás és újra kiírtak 10 alkalom víz alatti lézerkezelést. Plusz javasolta az orvos a szilikonos lábbetétet, hogy ez ne tudjon tovább nőni. Elmentem a lábcentrumba érdeklődni és azt a választ kaptam, hogy lézerrel pontos lenyomatot készítenek a talpról és csak utána készítik el, ami kb. két hét. Jó. Lehet, hogy csak én hallok erről először. Lelkes lettem, mert a talpbetétek egyenlábra vehetők voltak eddig, nem személyre szabottak. Ez a lehetőség nagyon tetszik nekem, ráadásul a szilikon elnyűhetetlen és rugalmas. Az ára 10000Ft. Nagyon kíváncsi vagyok mennyire lesz hordható.

2 megjegyzés:

Holdgyöngy 2021. november 26. 16:29  

Azért van jó is az egészségügyben, csak gondosan rejtegetik. A lényeg: oltakozz! Oly sok a rossz tapasztalat, jó pozitív változásról is olvasni.

Rita 2021. november 27. 10:33  

Az ilyen (nagy) karácsonyi díszeket én is csak a boltban, kirakatban nézegetem. Drága, és itthon el sem férne, de olyan hangulatos.

Sokféle segítséget lehet kapni, örülök, hogy jó helyre kerültél és enyhítenek a panaszaidon.