Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2021. december 13., hétfő

Tündéri kép



Meguntam a szoknya végeláthatatlan hímzését és csupa báj hóembert kerestem tegnap délután az interneten elérhető minták között. A keresőszóra, hogy snowmen egy csomó horgolt figurát adott ki a gép. Nagyon sokan nagyon szeretik azt készíteni. Rengeteg van. Sok sok kép átnézése után találtam ezt a mintát és ma reggel el is kezdtem hímezni. Annyira izgatott az újdonság varázsa, hogy már reggel 5-kor felkeltem. Nagyon tetszik, hogy öltök-öltök és már kész is egy csengettyű. Hamar siker és ez most jól esik. Lehet, hogy Ági bájos hímzései furakodtak a fejembe. Öröm nézni amiket készít.





Újra Dél Koreából rendeltem, most karácsonyra a huszonéves fiamnak a kérésére. De ha vásárolok, megtoldottam magamnak egy testápolóval. Annyira szép a csomagolása, hogy sajnáltam kidobni a dobozát, a fenyőm alá tettem dísznek.




Vagy a mindennapos zuhany miatt, vagy az időjárás miatt, de mostanában kezdett el használni száraz, húzódó bőrre egy csepp hidratáló krémeta fiam. Ez rendkivül hamar felszívódik. Kiváló. Van hasonló itthon is a gyógyszertárban kapható készítmények között háromszoros áron. Maradunk a JOLSE kozmetikai boltnál, bár én a bőrgyógyász tanácsára már vettem itthon az Uriage és a Bioderma késztményekből és nagyon jók! A doki azt mondta, ha azt akarom, hogy egy krém hasson is akkor csak a gyógyszertárban kapható termékeket vegyem meg. Ha valakinek nincs bőrproblémája akkor bármi jó. Én tusoláshoz a literes Bioderma olajos tusfürdőt használom, testápoló már nem is nagyon kell. Drága, de sokáig elég. Az Uriage olcsóbb, legközelebb azt veszem. Mindig attól függ melyik van leárazva.




Vissza a koreai termékhez. A kivitelezése ízléses,




 

az állaga remek. Azért tudom mutatni, mert a fiam nem nézi a blogomat. Ez a karácsonyi ajándéka. Már minden ajándék megvan. Nagy sóhaj és most pulykát keresek.

3 megjegyzés:

Holdgyöngy 2021. december 14. 14:17  

A termékek nevét felírtam, hátha segítenek nekem. Köszönöm, hogy figyelembe ajánlottad.

Fáni 2021. december 18. 17:27  

Tündéri a kis hóember minta, biztosan szép lesz. Van elképzelésed, hogy mi lesz belőle, vagy képnek tervezed?

Tüzes Beáta 2021. december 20. 16:50  

Holdgyöngy: a gyógyszertári krémek kiválóak!
Fáni: falra lesz keretben.