Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2022. március 30., szerda

Sok okos termék


Tegnap a belvárosban utaztam a Varrógépcentrumba, mert nem tudom hol máshol lehet megvenni a Burda plus szabásminta újság tavasz-nyár új példányát.  ( A villamoson előttem, mellettem is ukrán menekültek ültek. Nem voltak vidámak... )




A varrógéphez tartozó füzetben több érdekes tű is be van mutatva, engem egy érdekelt és most eszembe is jutott hogy rákérdezzek: a dupla tű.  Az eladó megmutatta és elmondása szerint ugyanazt tudja mint a fedőző gép. Ezt még a varrótanfolyamról ismerem. ezen is tanultunk varrni. Rugalmas anyagokat, pólókat csak evvel szegnek, hogy ne pattanjon el a varrás.




Két cérnát kell ugyanúgy befűzni mintha egy lenne, csak az egyiket az egyik tűbe, másikat a mellette levőbe és ez az eredmény felül





és alul. El vagyok alélva! A varrógépeink többet tudnak mint hinnénk.




Másik régóta vágyott álmom a fánksütő. Olaj nélküli fánk, olyn amit pl. a SPAR-ban lehet kapni. Rátaláltam a Süss velem internetes áruházban  és körülnéztem mi minden van még ott? Hát nagyon sok termékük, alapanyagaik vannak.




Érdekesnek és praktikusnak találtam a tortaszeletelőt is. Ma délelőtt takarítottam, pakolásztam. A terv: ugyanazon a helyen legyenek a sütis cuccok. Megvalósult. Egyre kevesebb a helyem. Levittük a pincébe azt amit ritkán használunk. 




 

Nagyon tetszik nekem ez a kép. Egyre jobban.

3 megjegyzés:

Rita 2022. március 30. 18:17  

Tényleg jó a duplatű, olyan mutatósan lehet vele szegni, letűzni.

Hmm, a fánkot is mutasd majd!:)

Tüzes Beáta 2022. március 30. 20:21  

Rita: nem a mutatóssága számít, szuper előnyös a póló rugalmasságában.
Holnap sütök fánkot, fotózom.

Magiczny Świat Krzyżyków 2022. március 31. 10:16  

Świetne zakupy! Pączki pewnie wyjdą pyszne! Piękny haft. Pozdrawiam.