Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2022. július 9., szombat

Műszörme kabát


Hát, igen. Nyár derekán varrtam téli ruhát. A kölcsönkapott Burdákból másoltam ki a szabásmintáját. Múlt hónapban megvettem a műszörmét ( nagy választék: Natali méteráru ) és miután eldöntöttem nem varrok több nyári ruhát, ezt vettem elő. Ez a modell csípő alá ér. Az interneten kerestem milyen patent jó a vastag kabáthoz. Azt írja: rugalmas patent. 50 db 3200 Ft. Jó. Várom a fizetést és megrendelem.






Elő kellett vennem a varrógép leírását és megtanultam beállítani vastag anyaghoz. Nagyon jó volt így doldozni, de egy esetben, ahol már 4 réteget kellett volna átütni, azt kézzel , láthatatlan cérnával öltögettem. Az állógallér alját. Teljesen belesüllyedt a szőrmébe, szép lett. Sokszor használom ezt a cérnát. Macerásabb, de nem lett volna ilyen szép ha áterőltetem a gép alatt.





Két napig festettük a konyha-étkezőt a gyerekekkel. Akárhogy fényképeztem nem látszik milyen szép fehér lett.




Van még pakolni való, de ma már elmentem bevásárolni és utána csak pihenek. Sokat talpaltam és fájnak a lábaim. Majd holnap!




 

Már csak a lámpa hiányzik a képről.

1 megjegyzés:

Fáni 2022. július 11. 14:34  



Biztosan egy kis hűvösre vágytál, azért gondoltál a télre :)
Milyen jó lesz, ha majd melegít, bár lehet, akkor egy kis meleget kívánnál.
Jó nagy munkában voltatok a festéssel, de szép lett, megérte a fáradságot.
Egész gyorsan haladsz a varrással , én ebben a nagy melegben varrni sem tudok, ráizzad a kezem a tűre, anyagra, a lakás is félhomályos, na meg szünet van az oviban és a nagyi az ügyeletes. :)