Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form

Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2024. január 20., szombat

Kabát softshell anyagból


Kész. Előlről,




oldalról,




hátulról,




és rajtam.




A készen vett szabásmintán más színnel nyomtatták azokat a részeket ami belülre kerül. Ez lehet bármilyen színű pamut anyag.




Én a derékrészre behúzott zsinór be-és kimeneteli nyílását varrással beszűkítettem, mert enélkül a zsinórvég is becsúszik és lőttek a fixre húzott méretnek.




Ajándékba kaptam az áruháztól ezeket a bőr bilétákat, nyílván reklámozási céllal,




amit én szívesen meg is teszek, mert A Takoy egy egyedülálló textilbolt. A kapucnira varrtam fel. Nagyon szép mintákat terveznek és nyomtatnak. Szabásminták, ahhoz nyomtatott anyagok, videó, amit követve könnyű a varrás és nagy a választék textilekből. A szabásminta jó! Én 44-es, azaz L méretet vettem és tökéletes. Annak külön örülök, hogy a kabát hosszú, kb. térdig ér, mert szándékomba áll majd téli kabátot is varrni a szabásminta alapján.




Hát ezt elszúrtam! A cipzárt végig kellett volna varrni, én meg csodálkoztam miért kellett levágni belőle? Persze minden megoldható, itt kabát patentokkal, de azért nagyon bosszant. Ez egy tavaszi, őszi softshell. Hűvös, esős, szeles napokon jó gondolom, de még nem próbáltam.




 

Ez a téli softshell és talán szőrmebéléssel varrok téli kabátot. Viszont tapad, én plüss pulcsira húztam, annál meg pláne. De a vízlepergető és kitűnő szellőzési tulajdonsága miatt ezt elviselem. Tavasszal szerintem úgyis pólóra vesszük fel. Amit hiányolok, hogy nincs zsinór a kapucniban, mert lefújja a szél a fejünkről, de ehhez vennem kell ringlit és azt majd pótlom.

4 megjegyzés:

Rita 2024. január 20. 21:54  

Lett egy klassz kabátod! Nagyon csinos!

Holdgyöngy 2024. január 20. 22:11  

Mindig meglepsz minket. Gratulálok.

Fáni 2024. január 21. 16:03  



Mindig mondom mennyire ügyes vagy, szuper lett a kabát :)

agnesordog 2024. február 7. 14:44  

Nagyon ügyes vagy, hogy meg tudtad varrni a kabátot ! Gratulálok ! Én vettem készen magamnak .