Rendszeres olvasókhttps://kertelgetes.blogspot.com/2024/02/isten-veled-februar.html#comment-form


Öreg konyha
Munkáim
tuzes.beata@gmail.com

2024. július 23., kedd

Hőség


 

Tegnap vittem a vörös cicámat állatorvoshoz oltásra. Plusz kapott egy cseppet, ami kombinált újdonság: jó féreg ellen, bolha, kullancs ellen, szívférgességre meg még pár dologra. Ez nagyon jó! Fél évig van hatása. Hazafelé jövet arra lettem figyelmes, hogy a cica mozdulatlanul fekszik, piheg. Azt hittem vége van. Mikor leszálltam a buszról gyorsan bementem a Sparba és kinyitottam a macska szállító kosarat. Ott jó hűvös volt. Pár perc múlva felemelte a fejét és kinyitotta a szemét. Sokat lehet hallani milyen veszélyes az állatokat a kocsiban hagyni, de nem gondoltam, hogy a kosár is ebbe a kategóriába tartozik. Még soha nem tapasztaltam ilyet. Ez a cica nem bírja a hőséget. Oltás ismétlésre augusztusban kell vissza vinnem, de nem fogok ha ilyen meleg lesz. Nagyon megijedtem. Itthon a légkondiban már békésen pihent Csillaggal együtt. A neve Kincsem lett, de mindenhogy szólítjuk. Valami kellett , hogy regisztrálják.




Remek! Új a képfeltöltő program és kedve szerint teszi ide-oda a képeket. Mindegy, akkor most erről írok. Hú, de sokat: haladok.






   

Olivér fiam 30 éves lett. Elkészítettem a kedvenc sütijét, a Sarlott tortát.



  


  Büszke nagymama vagyok és készítek egy pólót, amire azt fogom rávasalni, hogy a nagyi ugyanolyan mint az anya, csak nincsenek szabályok. Hihi, cuki mami a képen.

2 megjegyzés:

agnesordog 2024. július 24. 14:41  

Hú, tényleg sokat haladtál a himzéssel ! Olivérnek pedig sok boldogságot, jó egészséget kívánok !
A pólód nagyon vagány lesz . A torta receptjét már én is sokat kerestem a Downton Abbey óta, de nem találtam meg . Milyen ízű? Nehéz elkészíteni ? Esetleg a receptjét is megosztanád --- köszi , ha ....

Holdgyöngy 2024. július 24. 21:04  

Boldog születésnapot az ünnepeltnek, micsoda torta. Ránézésre nagyot nyeltem. Mi a program neve? Kíváncsivá tettél.A cicát esetleg az oltás és a csepp együtt is megviselhette, Zsebinél volt ilyen tapasztalatunk, a meleg ráadás volt. Azért az oltás és a csepp is megviselhette a cicát, volt ilyen tapasztalatunk.